Cine comenteaza Campionatul Mondial?

Posted: June 16, 2010 in Neuronul excitat

Din pacate, cel putin pentru mine, TVR are aceiasi vesnici comentatori. Fie nu ii clinteste nimeni de pe locurile lor, fie nimeni (mai competent) nu vrea sa aiba de a face cu TVR. Una peste alta comentatorii de la TVR sunt de rahat. Dupa ce ca selectionatele tarilor prezente la CM nu au oferit pana acum un fotbal pe masura asteptarilor multora, un spectacol fotbalistic mai trebuie sa suportam si comentariile jalnice, demne de mila, neinpsirate ale comentatoriilor TVR.
Nici macar nu le stiu numele dar sa va dau totusi niste exemple:
1. Sambata am urmarit Grecia – Coreea de Sud (0-2). Printre frazele penibile si fara sens rostite de comentatorul meciului remarc: “coreeni au jucat la fel ca si greci doar ca au facut-o mai bine”, “grecii joaca ca si coreeni: se apara mult si tocmai din acest motiv coreeni au jucat mai bine”. Multe alte tampenii.
2. Ieri am urmarit Olanda – Danemarca (0-2). Meci comentat de doi insi. Astia doi au avut un comentariu decent exceptand momentele in care iti dadeau senzatia ca mai au putin si sa iau la pumni. Cine a urmarit meciul stie despre ce vorbesc.
Cu asa comentatori (si asta platiti din tot banii nostri) ti se taie tot cheful sa te uiti la meciurile de la Campionatul Mondial care, cel putin pana acum, cam lasa de dorit din punct de vedere al spectacolului oferit.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s