TVR-televiziunea publica plina de incompetenti, angajati pe baza de “nepotism”

Posted: June 18, 2010 in Neuronul excitat

Banuiesc ca majoritatea au urmarit si urmaresc in continuarea Campionatul Mondial…din pacate la TVR. De ce din pacate? Raspunsul e foarte simplu: COMENTATORI INCOMPETENTI! Pana acum nu mi-a fost dat sa aud macar un comentariu decent din partea lor.

Pe langa faptul ca incompetenta lor este probabil inegalabila, comentariile pe cat de proaste pe atat de enervante mi-a fost dat sa aud si unele “chestiuni interesante” vis-a-vis de unii dintre ei

MIHNEA IONESCU:

Este fiul celebrului crainic TVR Ionesc, cel care ne-a prezentat “Revolutia” – meseria s-a perpetuat din tata in fiu, pacat ca nu si competenta

NARCIS SELARU:

Cel care s-a facut remarcat prin faptul ca le ducea jucatorilor nationalei noastre casete cu inregistrarile meciurilor. Si uite asa a urcat pe scara ierarhica a TVR, ajungand sa comenteze Jocurile Olimpice Sydney (2000), Atena (2004) si Beijing (2008). Cate lucruri iti pot aduce niste casete video…ca in vremurile bune.

Ce mi se pare si mai penibil e ca TVR-ul, televiziunea publica, la care fiecare cotizam (fie prin taxele si impozitele pe care le platim si din care anumite sume sunt repartizate TVR-ului, fie prin taxa platita lunar odata cu factura la energie electrica) se lauda cu audientele. De parca vreun incompetent angajat acolo pe pile si relatii, platit din banul public este platit in functie de audienta facuta. Daca ar fi existat si alternativa viabila transmisiunilor TVR-ului, probabil ca nu ii mai urmarea nimeni.

Pe langa faptul ca trebuie sa suportam incompetenta acestor comentatori “vuvuzela” la meciul Spania-Elvetia am avut imensa “placere” sa il avem pe post de vocea a doua pe Emil “Decat” Sandoi, care dupa ce a reusit performanta sa nu faca nimic la echipa de tineret a Romaniei anii la rand acum nu a facut “decat” sa ne arate cat de bine se pricepe si la comentarii.

Daca alte televiziuni care transmit CM au apelat la solutia de a “importa” comentatori (cum s-a intamplat la ESPN sau la televiziunea publica din Noua Zeelanda) noi trebuie sa ne multumim cu aceleasi doua lucruri tipice romanesti: prostia si incompetenta pe bani publici.


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s