Muzicieni lamentati si lamentabili

Posted: June 21, 2010 in Neuronul excitat

Va invit sa cititi urmatorul articol. Scurta caracterizare a articolului: PENIBIL!!!!

In primul rand se face din asta o mare stire nationala. Da, fiecare are dreptul la opinie dar nu cred ca trebuie sa facem din asta subiect de dezbatare.

In al doilea rand: mi se par penibile si lamentibile persoanele respective. Am ajuns acum, dupa toate subiectele de dezbatare cu iz populist de pe televizor, sa transformam niste melodii in care unii plang de mila societatii. Condamna clasa politica dar din pacate se adreseaza societatii cu acelasi tip de discurs adoptat si de cei pe care ii injura, politicienii. Mi se o atitudine penibila din partea unor oameni care aparent denota o oarecare forma de inteligenta.

Spre deosebire de artistii nostri, care din punctul meu de vedere au cazut in penibil, am sa va dau un exemplu de artisti care aduca oda unui oras, unui stil de viata, unei culturi – Jay-z feat. Alicia Keys – New York.

Cam asta ar trebui sa faca un asa-zis artist: in primul rand sa vada el partile bune si in al doilea rand sa ne aduca aminte si nou de ele, nu doar sa stam, sa ne plangem de mila, sa dam vina pe altcineva, in speta pe clasa politica, pentru ca in fond si la urma urmei clasa politica nu este altceva decat expresia societatii pe care o reprezinta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s