Parcarea minune. Dupa logica primarului

Posted: June 21, 2010 in Neuronul excitat

Veste buna pentru locuitorii cartierului Militari: o noua parcare va fi amenjata in zona Auotgarii Militari pe banii primariei de sector. Bineinteles nu din banii proveniti din taxele platite de cei carora le-au fost ridicate masinile, din alti bani…dar asta e alta discutie.

Se spune ca vor fi amenajte circa 700 de locuri – 300 vor fi inchiriate pe baza de abonamente iar restul de 400 vor fi inchiriate pe ora.

Pe langa faptul ca sunt uimit ca cineva s-a gandit sa mai construiasca niste locuri de parcare pe mine ma amuza si ma stupefiaza altceva. Fiti atenti la motivul pentru care se construieste aceasta parcare: “Această parcare va ajuta la decongestionarea traficului în una dintre cele mai aglomerate zone din Capitală. Intersecţia era mai mereu blocată din cauza numărului mare de maşini care intră în Bucureşti de pe Autostrada A1 şi a autoturismelor parcate la voia întâmplării. Sunt convins că venim în întâmpinarea multor şoferi care vor prefera să îşi lase maşinile în siguranţă în această parcare şi să se deplaseze prin Bucureşti cu metroul sau RATB-ul”, a declarat primarul Sectorului 6, Cristian Poteraş.

Deci parcarea nu se construieste ca pur si simplu nu ai unde sa iti alesi masina ci pentru descongestionarea traficului. Pai sa imi explice si mie cum decongestioneaza o parcare traficul? Avand in vedere ca in zona respectiva masinile parcate ilegal sunt ridicate la fel de ilegal si intersectia, din punctul asta de vedere, e “aerisita” . Deh, logica ca si primaru’ nu are nimeni (cacofonie intentionata).

Pai cu asa logica nea Poteras nu mai ma mira nimica. Cine stie dupa ce logica se ghideaza Sorin “Bă” Oprescu…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s