OTV-izarea continua!

Posted: June 22, 2010 in Neuronul excitat

Ceea ce pana acum era un “fenomen” izolat, si anume otvizarea romanului, se pare ca fenomenul ia amploare. Goana dupa audienta ii face pe asa-zisi jurnalisti sa il transforme pe cel care pana ieri era blamat si ignorat tot de ei intr-un erou al breslei.

Populismul din pacate numai are limite si se pare ca redactorii televiziunilor apeleaza la orice fel de stire cu o singura conditie: sa aduca audienta. Vad mii de sustinatori (probabil fie scapati din azile fie platitit) in fata tribunalului. Pana acum presa si societatea hulea justitia pentru ineficienta. Acum aceiasi justitia este acuzata ca urmeaza ordine venite de la politicieni, in speta de la Base.

Sa imi explice si mie cineva: de ce Basescu l-ar vrea pe acest om care a reusit sa “cultive” populatia in inchisoare? Sa imi explice si mie cineva ce mare eveniment s-a intamplat astazi si s-a vrut “orbirea” opiniei publice si “deturnarea” atentiei acesteia de la alte probleme.

Tot jurnalistilor de la anumite posturi de televiziune trebuie sa le multumin ca Diaconescu este privit in presa internationala ca el mai renumit jurnalist din Romania. Daca si Diaconescu este jurnalist, atunci de ce sa am pretentii de la restul. Adica nimic nu ma mai mira, Badea a castigat la gala “Zece pentru Romania”, organizata de la Realitatea, premiul de jurnalistul anului.

Adevarul e ca ne putem mandri cu acesti doi jurnalisti, care seara de seara ne lumineaza mintile de popandai…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s