Senzational! Dan Diaconescu arestat!!!

Posted: June 22, 2010 in Neuronul excitat

Mare stire mare! Dan Diaconescu a fost arestat! Si bineinteles ca din asta trebuia sa se faca mare subiect de presa. Inca o demonstratie a ipocriziei de care da dovada media de la noi in fiecare

De ce? Pentru ca pana acum toata lumea il blama si il invinovatea ca tampeste poporu’ cu televizoru’ pentru ca peste noapte sa fie transformat in jurnalistul martir, jurnalistul arestat.

Acum vin si eu cu o intrebare: daca pana ieri nici unul din colegii lui de breasla, jurnalistii, nu dadeau doi bani pe el dar in schimb se uitau cu invidie la banii pe care ii face din televiziune, daca pana ieri nimeni nu il considera jurnalist ci mai degraba circar ei bine lucrurile s-au schimbat peste noapte. Presa ii urmareste fiecare miscare, probabil o sa avem cativa paranoicii pe tv care vor “urla” ca traim intr-o dictatura, ca telefoanele tuturora sunt ascultate si alte chestii paranoice de care sincer imi e scarba.

Colegii de breasla care pana acum il injurau in gura mare si deopotriva se uitau cu invidie la el il transforma acum intr-un soi de erou national dintr-un singur motiv: AUDIENTA. Profita de momentul cand probabil multi vor fi curiosi sa vada ce se intampla cu el iar asa-zisa presa de la noi il va urmari peste tot si totul se va transforma intr-o mare dezbatere nationala.

Totul de dragul audientelor…pardon…poporului

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s