Sunt rau si al dracu’ si vrea sa scada pensiile si salariile bugetarilor

Posted: June 24, 2010 in Neuronul excitat
Tags: , , , , , , ,

Da domne, sunt rau si al dracu’ ! Asta vrea! Sa le scada pensiile si salariile! Nu, nu am nici un motiv in afara de asta…si altele cateva

1. De 20 de ani s-au lasat cumparati in momentul votului. Cum cineva zicea “Va maresc …”, ala era cel mai bun

2. De 20 de ani buna parte din anagajatii statului au fost partinitori cu cei care furau (care fura si in prezent) fara sa faca nimic

3. Majoritatea politistilor iau spaga si o duc destul de bine din asta. Putini sunt cei care se bazeaza doar pe salariu. Aceiasi logica o aplica si doctorilor. Banii din care nu platesc nici un fel de impozit. Si ei au fost partinitori la furturi, nu am vazut doctor sa iasa in strada pentru spitalul in care el lucreaza este condus de un manager incompetent, numit politic, care a incheiat contracte cu firme “agreate”. Nici politistii nu i-am vazut sa faca ceva cand dadea peste vreun “negru’ mititel” care vindea tigari netimbrate si altele (Piata Unirii e plina si de politistii si de oameni care vand tot felul de chestii pe o masuta de plastic)

4. Profesorii nu au platit niciodata bani pe veniturile obtinute din meditatii. La fel si ei: directori incompetenti, numiti politic care nu au facut nimic in scolile pe care le conducea si le conduc pentru cresterea calitatii invatamantului.

5. Toata lumea si-a tras pensie pe caz de boala. E trendy, e cool, e misto sa stai acasa, sa nu muncesti si sa iti vina banii acasa lunara pentru activitatile desfasurate: spartul semintelor, radio sant, bautul berii, telenovelele si injuratul guvernantilor pentru ca nu fac nimic sa iti mareasca si tie pensia, pensie pe care nu o meriti. Cunosc 3 persoane  pensionate pe caz de boala, din 3 doar unul este real.

6. S-au lasat condusi de lideri de sindicat care la randul lor sunt condusi de oameni politici. Lideri de sindicat care au scos lumea in strada la comanda si atunci cand asta era ultimul lucru de care aveam nevoie. Nu am vazut vreun lider de sindicat organizand mitinguri si proteste atunci cand se anunta pretul pe care statul il plateste pentru un kilometru de autostrada – probabil cel mai mare pret din intreaga lumea, nu i-am vazut iesind in strada ca se faceau prea multe angajari la stat si ele nu sunt sustenabile -doar avem cel mai mare raport intre anagajatii la stat si cei care lucreaza in economia reala, nu i-am vazut iesind in strada pentru a protesta impotriva incompetentei clasei politice.

7. Vrem sa traim la nivel european dar facem conzi la agentiile de acordare a anumitor ajutoare. Tipic romanesc: de ce sa muncesc cand imi da statul?

8. Veniturile in mediul privat sunt, in cel mai fericit caz, la jumatate fata de nivelului din anul 2008. Si atunci de unde bani?

Si nu uitati: CLASA POLITICA E EXPRESIA SOCIETATII PE CARE O CONDUCE!!!

Ne-am educat pe mentalitati de genul: “las’ ca merge si asa”, “las’ ca facem noi ceva si ne descurcam”, “cum sa facem sa platim mai putin”, “ce bisnita sa mai facem”. Asa gandesc si cretinii astia care ne conduc. Nu sunt altceva decat imaginea bisnitarului din ’90, doar ca fac bisnita la nivel inalt.

Deci da, sunt rau si al dracu’ si de asta vreau sa le scada veniturile astora. Nu, nu pentru ca e normal, nu pentru ca tari cu economi puternice apeleaza la aceleasi masuri. Doar la noi lucrul asta pare ceva iesit din comun si aduce cu un “genocid social”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s