După ce ieri CCR (Curtea Cretinilor din România) a decis ieri că reducea pensiilor este constituţională azi s-a luat măsura la care se aşteptau mulţi: creşterea TVA la 24%.

Pe lângă faptul ca totul se duce în continuare de râpă ma frapează prostia şi nesimţirea de care dau dovadă anumite persoane.

Dacă până acum se declarau împotriva reducerii pensiilor şi prezentau ca soluţie alternativă creşterea TVA sau a altor taxe şi impozite, astăzi ne spun că de fapt creşterea TVA la 24% este „catastrofăla” sau „distructivă”.

Din păcate astăzi îi dau dreptate unui ministru, Sebastia Vlădescu care a spus că „sunt inconştienţi cei care le-au plâns de mila pensionarilor”.

Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR a anunţat ca inflaţia ar putea urca la cel puţin 10%.

Aud alţi cretini care spun că în loc să scadă TVA pentru a stimula consumul aştia sunt proşti şi îl cresc. Păi mă cretinilor, nu sunt chiar aşa de prosti, în schimb sunteţi voi proşti pentru că nu înţelegeţi e urmatorul lucru: e nevoie de bani ACUM, nu mâine. Măsura scăderii TVA pentru a stimula consumul nu are efecte imediate.

Din păcate suntem un popor de proşti.

Revin la exemplul de ieri, cu pensionarul care se bucura că nu i s-a micşorat pensia dar era conştient că la toamnă s-ar putea să nu o mai primească. Dar totuşi, era bucuros. Care e logica oameni buni? Voi mâine nu vreţi să mai trăiţi? Chiar nu aveţi nici un fel de perspectivă?

Acum se perindă tot felul de personaje pe la televizor pentru a ne spune doar că măsurile nu sunt bune şi acelaşi populism care prosteşte în continuarea turma de cretini ce păşuneaza in România. Păi veniţi mă cretinilor cu soluţii compente. Sunteţi toţi o apa ş-un pământ

Somn uşor România! Dormi că nu are rost să te trezeşti! Deja ai murit!

Advertisements
Comments
 1. eu zic ca oricum pe noi nu ne mai salveaza nici dracu’ (pardon de expresie). din moment ce facem mitting dansand cu o sticla de bere in mana, ne cam meritam soarta. asteptam oameni ‘competenti’ si ne plangem de mila. pfff

 2. Florin says:

  Pai hai sa iti zic una buna: in timp ce oamenii aia facea protest vineri in fata Palatului Cotroceni, liderii lor de sindicat (oamenii aia carora cica le pasa de soarta lor si ar trebui sa le reprezinte interesele) erau plecati prin Canada. Indiferent care ar fi motivele pentru care sunt plecati mi se pare penibila si ridicola situatia asta: saracii protesteaza in timp ce liderii lor se plimba prin Canada

  • Vorba lu’ Puric: America e tara tuturor posibilitatilor, Romania e tara unde totul e posibil!

   • Florin says:

    Din pacate e foarte adevarat. Si eu raman la pararea mea: noi suntem de vina, ne meritam soarta (cum de altfel bine ai zis si tu). Romanul doar vrea sa traiasca mai bine, sa fie la fel ca englezu’ sau neamtu’ da’ din pacate nu face nimic, ramane doar cu vointa.

 3. atata timp cat or sa existe ipocritii care de-abia isi permit sa isi cumpere o bluza mai de Doamne-ajuta dar si-au luat masina de fite s-o vada vecinii…noi sa fim sanatosi!

  • Florin says:

   Pai tocmai…pentru ca romanul vrea dar nu poate. Si nici nu o sa faca nimic pentru a-si schimba mentalitatea. El e obisnuit sa stea cat mai mult cu mana intinsa si …atat. Nu e invatat ca trebuie sa munceasca ca sa ajunga sa isi permita o viata decenta si sa isi cumpere masina. Romanul gandeste doar pentru azi, el nu se gandeste ca maine s-ar putea sa nu aiba ce sa puna pe masa.
   Ramane la pararea ca daca s-ar schimba mentalitatea abia atunci putem sa speram ca o sa traim intr-o tara si nu intr-o jungla.

   • atata timp cat se pot face bani rapid si lejer furand, n-are rost sa ne pierdem timpu’ muncind. nu? parca asa gandesc romanii…

   • Florin says:

    O sa fiu rau s-al dracu’ si o sa zic ca unora le place si sa stea cu mana intinsa dupa “pomana”. Si nu ma refer doar la aia din intersectie…

 4. pai normal! e muuuult mai convenabil

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s