Hănescu i-a scuipat pe englezi. Bravo Hăne!

Posted: June 26, 2010 in Neuronul excitat
Tags: , , , , , , , ,

Deşi te aştepţi ca un om plimbat mai prin toată lumea să fie mai altfel, să fie mai educat, mai cizelat, să ştie cum să se comporte. Ei bine iată ca nu e chiar aşa.

Aflat in faţa celei mai mari realizări din carieră tenismenul român Victor Hănescu a abandonat în setul 3 al meciului pe care îl disputa împotriva lui Daniel Brands. Motivul…se pare că deocamdată nu ştie nimeni ce l-a apucat, cert e că a cedat nervos, a scuipat puţin (poate erau nişte rromâni prin tribune care să îl inspire) şi pe urma le-a “urat de bine” spectatorilor care asistau la meciul său.

Pe lângă faptul că a dat cu piciorul unei realizări destul de bune – accederea în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon- românul nostru care ne-a făcut „cinste” cu gestul său mareţ este pasibil de o amendă de aproximativ 30.000 de lire. Nu îi plâng de mila pentru amenda pe care probabil o merită ci îmi vin sa il calc cu tractorul pentru „cinstea” care ne-a făcut, arătând, din nou, lumii întregi cât de educaţi sunt românii.

Din punctul meu de vedere orice viitoare scuză pe care o va născoci e inadmisibilă. Un gest de babuin, de om fără creier.Dacă va veni în faţa noastră şi va motiva ca îl faceau ţigan, prost şi il înjurau atunci el chiar asta le-a demonstrat că este. Dacă nu era nu reacţiona aşa cum a facut-o.

Bravo Hăne! Cu siguranţă nu vom uita marea ta performanţă! O să te luăm model pentru „Aşa nu”.

Şi că să nu ziceţi că am eu ceva cu românii aveţi mai jos şi dovada

Întrebare: ce credeţi că l-a apucat pe „marele” nostru tenismen?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s