Ceasurile aurite din Bucureşti – amendate din bani publici

Posted: July 7, 2010 in Neuronul excitat
Tags: , , , , , , , ,

Senzaţional: Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucuresti (ALPAB) a fost amendată cu 200.000 de lei pentru derularea unor contracte ilegale printre care si contractul pentru faimoasele ceasuri aurite, Până acum suna binişor doar că…amenda va fi platită din bani publici că doar nu aduce domn’ director de la ALPAB bani de acasă pentru a plati amenda ca nu e trecut in fişa postului.

Ăştia sunt amendaţi pentru că desfaşoara anumite activităţi ilegale (dovedite, că doar nu erau amendaţi degeabă) şi proştii de bucureşteni plătesc pentru oalele lor sparte. În loc sa plătească dumnealor cu nişte ani de închisoare plătim tot noi.

Banii sunt luaţi dintr-o parte si mutaţi în alta parte. Poate mai are cineva nevoie de nişte bani pentru contracte de mare utilitate publică cum sunt cele din Bucureşti: ceasuri aurite, panseluţe, iarbă cumpărată la fir (că doar nu stă nimeni să vadă dacă s-au plantat exact numarul de fire de iarba prevăzut in contract), pietriş prin parcuri şi alte minunăţi. Toate astea în timp ce majoritatea drumurilor din Bucureşti arată jalnic şi să nu amintesc de locurile de parcare…

Deh, doar îl avem pe domn’ doctor pe post de primar şi aplică metode “doftoreşti”: taie tot – nexam parcări, nexam asfalt.

Ţin să îmi arăt din nou aprecierea pentru cei care l-au votat: muriţi în chinuri!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s